Veneilykouluttajien verkostotilaisuus

30,00 

Lauantai 25.11. kello 13-16.30, Clarion Hotel Helsinki, Makasiini Event Venue, 2. kerros

 

Veneilykouluttajien verkosto

Veneilykoulutukset ovat loistava tapa uusien ja aktiivisten seurajäsenten hankintaan. Kansainvälinen huviveneenkuljettajankirja motivoi kokeneempia veneilijöitä. Tule jakamaan ja kuulemaan parhaat vinkit sujuvan ja innostavan koulutuspolun luomiseksi. Tapaamiseen ovat tervetulleita kaikki veneilykouluttajat ja veneilyn kouluttamisesta kiinnostuneet!

Lisätietoa: Tero Savolainen, tero.savolainen(a)spv.fi

 

Elinvoimainen seura- ja Veneilykouluttajien verkostotapaamisilla on yhteinen aloitus ja lopetus, mutta osa sisällöstä on kullekin verkostolle oma. Samoin Kilpailutoiminnan verkosto- ja Junioripäälliköiden ja -valmentajien verkostotapaamisissa kokoonnutaan yhteiseen aloitukseen ja lopetukseen. Valitse ilmoittautuessasi verkkokaupasta vain yksi verkostotilaisuus eli se, johon haluat ensisijaisesti osallistua. Jos ilmoitat kerralla useamman henkilön, voit poimia ostoskoriin useampia eri verkostoja. Mainitse osallistuvien henkilöiden nimet ja yhteystiedot (puhelinnumero ja sähköposti) kassalla Tilausta koskevat huomautuksesi -laatikkoon, kiitos!

 

Verkostotilaisuuden hinta on 30 € per osallistuja (sisältää verkoston yhteydessä nautittavan kahvi- ja välipalatarjoilun sekä kello 17.30 alkavan cocktailtilaisuuden tarjoilun. Kello 16.30-17.30 Clarionin Living Room -tilan baari on auki omakustanteisesti). 

 

Lauantai huipentuu illalliseen ravintola Farossa. Löydät illallisen omana tuotteenaan verkkokaupasta.

Tuotetunnus (SKU): 074_3086_4103_4100 Osasto: