Navigointi 2 – Vuorovedet ja Välimeri

34,00 

Navigointi 2 on tarkoitettu Itämeren ulkopuolelle suuntaaville veneilijöille ja navigoinnin jatkokurssien opiskelijoille. Kirja esittelee selkeästi käytännön navigointitaitoja, joita jokainen vuorovesillä liikkuva veneilijä tarvitsee. Tämä kirja on Venepäälikkö – kurssin oppikirja.

Kirjoittaja: Juha Pasanen
Sivumäärä: 128

Tuotetunnus (SKU): 018_3000_2304_2300 Osasto:
Kuvaus

Syvennä navigointitaitojasi!

Navigointi 2 on tarkoitettu Itämeren ulkopuolelle suuntaaville veneilijöille ja navigoinnin jatkokurssien opiskelijoille. Kirja esittelee selkeästi käytännön navigointitaitoja, joita jokainen vuorovesillä liikkuva veneilijä tarvitsee. 

1. Ulkomaan veneily – Luvat, asiakirjat ja vuokraveneily
2. Turvallisuus – Veneen ja henkilökohtaiset varusteet 
3. Sää – Yleiset ilmiöt,  paikalliset tekijät ja teknologia apuna
4. Vuoroveden korkeus -Kanta- ja sivusatamien tiedot, korkeustiedot sähköisistä lähteistä
5. Vuorovesivirrat – Aikaikkunat ja ajettavat suunnat
6. Sijannin määrittely – Perinteiset ja elektroniset keinot
7. Reittisuunnittelu –  Matkan suunnittelu ja toteutus vuorovesialueella, elektroniset reittisuunnittelutyökalut.

Kirjan  lopussa on käytännöllisiä liitteitä, joiden avulla voidaan laskea tarvittava vuoroveden korkeus ja ajankohta matalikkojen tai vuorovesikynnysten ylitykseen tai siltojen alitukseen oman veneen tiedoilla. 

Navigointi 2 kirja noudattaa Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin auditoimaa, Suomen Navigoinninopettajat ry:n koulutus- ja tutkintojärjestelmää. Yhdessä Kanaalisaarten kartan (Imray C33A) ja erillisen tehtävävihkon kanssa kirja muodostaa tehokkaan opiskelupaketin Navigointi 2 -tutkintoa varten. Tutkinnolla voidaan osoittaa riittävä navigoinnin teoriaosaaminen kansainvälistä huviveneenkuljettajankirjaa varten.

Suomen venehuolto banneri
Additional Information
Paino 0,368 kg