Verkkokauppa/yksityisasiakas

Tervetuloa Suomen Purjehdus ja Veneilyn verkkokauppaan! Pääset ostoksille klikkaamalla osioiden alussa olevaa tilauslinkkiä (ohjaus verkkokauppaamme Lyytiin). Toimitusaika on noin 1,5 viikkoa. Kirja on ruotsinkielinen, jos kirjan nimi on ruotsiksi tilauslomakkeessa.

Purjehdustaidot, 36 €

RYA:n Purjehdustaidot on runsaasti valokuvia sisältävä kirja, jossa käsitellään kaikki purjehduksen tiedot ja taidot. Kirja on täydellinen opas juuri aloittelevalle purjehtijalle. Kirjan on kirjoittanut Jeremy Evans ja kääntänyt Mirja Kytökari. Lisätietoa kirjasta: spv.fi/purjehdustaidotkirja/

Taitava venepäällikkö, 40 €

Tuoreeseen Taitava venepäällikkö -kirjaan on pakattu venematkaa varten keskeiset käytännön neuvot veneen hankinnasta ulkomaanveneilyyn. Kirja on venepäällikkökurssin oppikirja.

Navigointi 1, 34 €

Kirja antaa perusnavigointitaidot veneilyyn sisävesillä sekä Itämeren alueella. Kirja on veneilijäkurssin kurssikirja. 

Navigointi 2, 34 €

Kirja on tarkoitettu Itämeren ulkopuolelle suuntaaville veneilijöille ja navigoinnin jatkokurssien opiskelijoille. Kirja esittelee selkeästi käytännön navigointitaitoja, joita jokainen vuorovesillä liikkuva veneilijä tarvitsee.

IMRAY C33 A vuorovesikartta, 30 €

Navigointi 2 kirjan harjoituksia varten vuorovesikartta Ranskan ja Britannian väliltä, ns. Kanaalisaarilta. Kartta on oikea navigointiin soveltuva kartta-aineisto.

Vesilläliikkujan sääopas, 15 €

Ilmatieteen laitoksen asiantuntijat ovat koonneet nopeasti hahmottettavan oppaan säästä ja vesilläliikkujille tarkoitetuista ennusteista, varoituksista ja muista palveluista. Asiantuntijat opastavat, kuinka säätä kannattaa seurata myös itse ja kuinka yhdistää omat havainnot ajankohtaisiin ennusteisiin.

CEVNI opaskirja veneilijöille, 27  €

Veneilijän CEVNI-opas esittelee vesiteiden liikennesäännöt, jotka koskevat Euroopan joki- ja kanavaverkostoa. Tenttimällä tämän kirjan saat kelpoisuusmerkinnän I (Inland Waters) kansainväliseen huviveneenkuljattajan kirjaan.

Veneilytaito, 30€

Havainnollisesti kuvitettu laaja opas, joka sisältää solmujen ja köysien käytön, veneen käsittelyn satamissa ja ajossa, sekä ankkuroinnin erilaisissa olosuhteissa.

Meri VHF radiopuhelin, 20 €

Kirja on tarkoitettu oppaaksi ja kurssikirjaksi kaikille VHF-puhelimen ostamista harkitseville tai omistaville. Kuvitettujen tilanteiden avulla tehdään puhelimen peruskäyttö helpommaksi ja annetaan mallit kuinka toimia, kun puhelinta tarvitaan.

Veneilijän lippukirja, 20 €

Kirja kertoo kaiken, mitä veneilijän tulee tietää liputuksesta vesillä. Kirjoittaja: Suomen Purjehdus ja Veneily ry

Båtförarens flaggbok, 20 €

Boken berättar allt vad båtföraren bör känna till om flaggning till sjöss. Författaren: Segling och Båtsport i Finland

Vuokraveneen kuljettajankirjaan taitotodistus

Todistus käytännön veneilytaidoista vuokraveneen kuljettajankirjaa varten, tutkinto- ja todistusmaksu 50 €.
SPV:n jäsenseuran jäsenelle tämä todistus on maksuton. Pyydä todistus kouluttajalta ennen todistusmaksun maksamista.

Veneilyn perusteet, 25€

Kirja opastaa turvalliseen moottoriveneilyn aloittamiseen. Veneen valinta, kiinnittymiset, veneen köydet ja vesillä tarvittavat solmut esitellään havainnollisesti. Kirja on veneilijäkurssin oppikirja.

Pulpettiveneily, 25€

Kirja sopii sinulle, joka harkitset pulpettiveneen hankintaa. Opaskirja kertoo tiiviisti ja selkeästi asiat, jotka aloittelevan pulpettiveneilijän täytyy tuntea ja osata. Näin hän miehistöineen voi tehdä miellyttäviä ja turvallisia veneretkiä. Kirjassa on  myös veneilijäkurssille sopiva osa veneen trailerin käytöstä ja veneen veteen laskusta.

Vaahtopäät purjehdusleirillä,
20 €

Vaahtopäät purjehdusleirillä – Vilskettä vesillä 1 on hauska harrastekirja. Tämä opettavainen tarina kasvattaa lapsia ajattelemaan ympäristöä sekä huolehtimaan itsestään ja muista. Kirja esittelee leirielämää ja purjehduksen alkeita hauskasti ja havainnollisesti lasten silmin. Lisätietoa kirjasta >

Pikkukipparin kirja, 10 €

Pikkukipparin kirja tutustuttaa seilorinalut veneilysanastoon ja opettaa matruuseille meriturvallisuutta. Kirjassa olevien tehtävien avulla nuorimmat voivat perehtyä veneilyn saloihin. Sisällön on tarkistanut Meripelastusseuran koulutussuunnittelija Ilari Hatakka.

Vene tehty menestymään, 40 €

Eino Antinoja on tunnettu saavutuksistaan veneenrakennuksen alalla. Kirjan tuotto käytetään lasten ja nuorten toiminnan hyväksi.

Våghalsarna på seglingsläger, 20€

Våghalsarna på seglingsläger är en fängslande och rolig berättelse om sex kompisars oförglömliga lägervecka. Boken presenterar grunderna i Optimistjollesegling och lägerliv för läsaren med lekfulla och åskådliga illustrationer. Läs mera >

Purjehduksen kilpailusäännöt 2021-2024, 30 €

Kappseglingsreglerna 2021-2024, 30 €

VIIRIT

Tilauksen yhteydessä tulee esittää kopio tutkintotodistuksesta.

Tilaa viirejä tästä

Veneilijän pätevyysviiri, 15 €

Venepäällikön pätevyysviiri, 25 €