IF VENEILYKOULU

If Veneilykoulu on SPV:n tarjoama palvelu, jonka kautta seurat voivat tilata veneilykoulun materiaalia ja kalustoa omiin lajiesittely- tai messutapahtumiinsa.

Yksi suosituimmista välineistä on sähköinen purjehdussimulaattori, jossa lapset voivat kokeilla miltä oikea purjehtiminen tuntuu. Lisäksi veneilykouluun sisältyy erilaisia toimintapisteitä, kuten maalla opastettava navigointirata ja kumiveneellä ajoa (4-6 hv moottorit).

SPV ei peri simulaattorista varsinaista vuokraa, mutta kuljetus- ja varastointikustannukset tarkistetaan tapauskohtaisesti. Veneilykoulun tavoitteena on saada lisää harrastajia purjehduksen ja veneilyn pariin ja opettaa 7–14-vuotiaille lapsille ja nuorille veneilyn perustietoja ja -taitoja.

Veneilykoulussa harjoitellaan turvallisia veneilytapoja ja opetetaan ottamaan huomioon muut vesilläliikkujat. Veneilykoulu toimii osana tutor-palveluita.

Vahinkovakuutusyhtiö If tukee liiton työtä turvallisten veneilytaitojen opettamiseksi lapsille ja nuorille, ja yhteistyön ansioista junioritoimintaa käynnistäville seuroille tarkoitettu veneilykoulu voidaan tarjota seuroille edullisesti.

Ota yhteyttä SPV:n lasten ja nuorten toiminnan koordinaattoriin (laura.santala@spv.fi tai 040 821 2604), jos olet kiinnostunut ottamaan IF Veneilykoulua osaksi oman seurasi toimintaa. Muistathan varata materiaalit ajoissa – kysyntää on!