Uusia henkilöitä etsitään luottamustehtäviin

Syysliittokokouksessa 1. joulukuuta 2019 päätetään tulevan kaksivuotiskauden 2020 – 2021 luottamushenkilöistä. Kokouksessa valitaan liittohallitukselle varapuheenjohtaja sekä puheenjohtajia ja varapuheenjohtajia eri toimikunnille.

Suomen Purjehdus ja Veneily on yksi maamme suurimmista lajiliitoista. Erityisen tärkeää on, että luottamustehtäviin saadaan osaavia ja aktiivisia naisia ja miehiä. Toivomme, että seurat käyttävät tätä mahdollisuuttaan vaikuttaa. Kaikkien ehdokkaiden tulee olla seurojen esittämiä.

Ohessa lista vapautuvista luottamustoimista ja kuvaus toimikuntien tehtävistä sekä lomake, jolla voitte ehdottaa sopiviksi katsomianne henkilöitä eri tehtäviin. Kiinnittäkää erityistä huomiota esitettävän henkilön todennettavaan kyvykkyyteen hoitaa esitettävää tehtävää.

Todettakoon, että mikäli henkilön halutaan jatkavan tehtävässään, tulee häntä ehdottaa kyseiseen tehtävään. Vapautuvalle paikalle voitte ehdottaa nykyisen henkilön uudelleen, mikäli hän on halukas jatkamaan.

Vaalilautakunta toivoo seuroilta aktiivisuutta ja hyvin valmisteltuja esityksiä. Oikea tapa esittää ehdokkaita liiton luottamustoimiin, on tehdä esitys vaalilautakunnalle hyvissä ajoin, määräajan kuluessa.

Seurojen perustellut ehdotukset pyydetään lähettämään oheisella lomakkeella osoitteeseen marika.bister-sandstrom@spv.fi 13.9.2019 mennessä. Vaalilautakunta käsittelee kaikki ehdotukset ja koostaa niistä oman esityksensä syysliittokokoukselle.

Liitteet: 

Listat vapautuvista luottamustoimista
Lomake ehdotuksia varten 
Toimikuntien ja toimintojen tehtävät (johtosääntö)

Vaalilautakunnan jäsenet

Puheenjohtaja Yrjö Sahlstedt (puh. 040 763 4561, sahlstedt(at)surfnet.fi), Hangö Segeförening
Varapuheenjohtaja Timo Telkola (puh. 0400 825 586, timo(at)fi.northsails.com), Turun Pursiseura
Iiro Suksi (puh.  045 2641 642, iiro.suksi(at)outlook.com), Vaasan Moottorivenekerho
Petteri Mussalo (puh. 045 202 1446, mup(at)iki.fi), Kuopion Pursiseura, Purjehduksenopettajat PORY
Laura Hyryläinen (puh. 040 837 9701, laura_hyrylainen(at)colpal.com), Nyländska Jaktklubben, Hangö Segelförening

Läs vallnämndens brev till föreningarna på svenska >