Seuroille oma mobiilijäsenkortti Carduun 30 prosentin alennuksella

Cardussa on SPV:n jäsenseurojen jäsenille tarkoitettu mobiilijäsenkortti, josta löytyvät niin koukuttavat kuukausittaiset tarjoukset, pysyvät jäsenedut kuin uutiskirjeetkin. Cardu julkaistiin helmikuussa 2018, jolloin ne, joiden puhelinnumero löytyi Suuli-jäsenrekisteristä ja joilla ei ole markkinointikieltoa, saivat aktivointiviestin puhelimeensa.

Nyt SPV haluaa auttaa seuroja kehittämään omia jäsenkorttejaan yhteistyössä Cardun kanssa: 

•Mikäli SPV:n jäsenseura tilaa Cardulta oman seuransa mobiilijäsenkortin SPV:n palveluilla, saa seura aloituskustannuksesta (590 € + alv) 30 prosentin alennuksen. Kuukausittainen ylläpitokustannus alkaen 99 € + alv.
• Seura voi räätälöidä kortin niin visuaalisesti kuin sisällöllisestikin omannäköisekseen (esimerkiksi luoda omia uutiskirjekanavia, esim ”Hoskilainen” tai NJK Nytt, yhteistyökumppanikanaviaan sekä tuoda esiin omia tarjouksiaan). Näiden lisäksi seura saa veloituksetta ja automaattisesti korttiin SPV:n pysyvät jäsenedut, uutiskirjeet, kuukauden tarjoukset ja yhteistyökumppanit.

Muun muassa Kuopion Pursiseurassa käytetään aktiivisesti Cardua. Tässä esimerkkejä, miten seura voi viestiä Cardun avulla:

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä: Mikael Grönlund, myyntijohtaja, Cardu-sovellus, +35840 566 6307, mikael.gronlund@cardu.com

Voit lukea asiasta lisää täällä.

**

Du kan läsa samma på svenska här.