Liiton kilpailukalenteri Manage2Sail -järjestelmään

Purjehduskilpailuiden järjestäminen ja viestintä digitalisoituu
Manage2Sail-järjestelmästä liiton virallinen kilpailukalenteri
Suomen Purjehdus ja Veneily on muuttamassa kilpailuiden järjestämisen uudelle digitaaliselle alustalle ja tarjoaa jäsenseurojensa käyttöön Manage2Sail-järjestelmää. Järjestelmä on kokonaisvaltainen ja kattaa kaikki kilpailuiden järjestämiseen liittyvät tarpeet: kilpailukalenterin, kilpailuihin ilmoittautumisen prosessin, tuloslaskennan ja sähköiset ilmoitustaulut, purjehduskilpailun kilpailulautakunnalle, protestilautakunnalle ja tekniselle lautakunnalle. Purjehduskilpailuiden tiedot löytyvät aiempaa helpommin ja purjehtijoiden ilmoittautuminen kilpailuihin helpottuu oman profiilin ylläpidon myötä. Manage2Sailjärjestelmän
avulla onnistuu myös tasoituskilpailuiden tuloslaskenta sekä usean kilpailun tulosten laskeminen yhteen, kuten ranking- ja karsintakilpailuiden kohdalla on tyypillistä.

Suomen Purjehdus ja Veneily on päättänyt, että Manage2Sail -järjestelmä toimii liiton virallisena kilpailukalenterina jatkossa.

Tutustu järjestelmään tästä: manage2sail.com

 

Järjestelmän käyttökoulutus seurojen kilpailutoimihenkilöille
Liitto järjestää seurojen kilpailutoimihenkilöille avoimia koulutuksia Manage2Sail-järjestelmän käyttöön. Ensimmäiset koulutustilaisuudet pidettiin joulukuussa 2018 ja niihin osallistua noin 40 toimihenkilöä 20 eri seurasta. Liiton tavoitteena on saada käyttäjämäärä purjehduskaudelle 2019 mahdollisimman laajaksi.
Tavoitteen saavuttamiseksi liitto kustantaa järjestelmän käyttölisenssin 50 ensimmäiselle seuralle vuonna 2019. Pidemmällä aikavälillä tavoitteena on, että koko kansallinen kilpapurjehdus-toiminta hallinnoidaan järjestelmän kautta.
Seuraavat käyttökoulutukset järjestetään la-su 9.-10.3 ja 30.-31.3. Helsingissä.

Koulutusviikonlopun ensimmäinen päivä (la) on tarkoitettu henkilöille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta järjestelmästä. Toinen päivä (su) on jatkokoulutus ja soveltuu joulukuun koulutuksissa käynneille. On suositeltavaa, että ensikertalaiset osallistuvat molemmille päiville. Koulutusviikonloput ovat samansisältöiset eli osallistu vain toiseen näistä.
Lauantai klo 09-18 “peruskoulutus”; yleistiedot, tapahtuman perustaminen ja ilmoittautuminen.
Sunnuntai klo 9-16 “jatkokoulutus”; kilpailunhallinta ja tuloslaskenta.
Ilmoittaudu mukaan linkistä: https://link.webropolsurveys.com/S/102F2BCE93E2BF1E

Lisätiedot