Junioritoiminnassa tapahtuu – seuratoimija, lue kevään vinkit

Kesä lähestyy, mikä tuo entistä enemmän mahdollisuuksia junioritoimintaan liittyen. Lue junioritoiminnan tapahtumista, leireistä ja vinkeistä, joista voi olla hyötyä myös sinun seurassasi.


JOLLAKOULUJEN ALOITUSPÄIVÄ LÄHESTYY! OLETHAN ILMOITTANUT SEURASI MUKAAN?

SPV ja East Side Sailing Team (ESST) järjestävät yhdessä seurojen kanssa Jollakoulujen aloituspäivän Lohjan Meriturvassa 22.4.

Maksuton tapahtuma soveltuu uusille junnukoululaisille sekä viime vuoden alkeis- ja jatkoryhmille. Seurat voivat markkinoida päivää tutustumispäivänä tai/ja tarjota tapahtumaa kauden aloituspäivänä.

Katso viime vuoden tunnelmia: youtube.com/watch?v=Q7Y7nXDuMeY

 


OHJAAJAKOULUTUKSET 2018 – ILMOITTAUTUMINEN KÄYNNISSÄ

Ohjaajakoulutukset alkavat huhtikuussa jatkuen aina kesäkuulle asti. Kurssit järjestetään yhteistoimintana seurojen kanssa. Yhteistyöseuran kanssa tehdään tilojen, palveluiden ja varusteiden käytöstä kulusopimus.

Kurssipäivämäärät ja ilmoittautuminen >>

Kurssit: ohjaajan peruskurssi, ohjaajan jatkokurssi sekä vastuuohjaajan kurssi. Lisätietoa kursseista: spv.fi/ohjaajaksi-koulutukset/

  


IF VENEILYKOULUN KALUSTOA JA OHJAAJIA VOI KÄYTTÄÄ ESIMERKIKSI SEURALEIRIEN TUKENA
Veneilykoulujen tavoitteena on saada lisää harrastajia purjehduksen ja veneilyn pariin ja opettaa 7– 14-vuotiaille lapsille ja nuorille veneilyn perustietoja ja -taitoja.
Veneilykoulussa harjoitellaan turvallisia veneilytapoja ja opetetaan ottamaan huomioon muut vesilläliikkujat.

Vahinkovakuutusyhtiö If tukee liiton työtä turvallisten veneilytaitojen opettamiseksi lapsille ja nuorille, ja yhteistyön ansioista junioritoimintaa käynnistäville seuroille tarkoitettu veneilykoulu voidaan tarjota seuroille edullisesti.

Kevään koulukiertueet tulee varata pikaisesti, jos haluaa SPV:n varusteita mukaan. Uutena trapetsivarusteet!

Tutustu tarkemmin lainattaviin varusteisiin: spv.fi/vesisankarit-ja-kouluyhteistyo/. Mukana on myös leirivarusteita sekä jollia ja kumiveneitä.

Varaukset ja lisätiedot: mika.hollo@spv.fi, p. 044 088 8440

 

SPV TUKEE ALUELEIREJÄ JA ON MUKANA JÄRJESTÄMÄSSÄ  

Alueleirille voi hakea tukea Lasten ja Nuorten toiminnolta. Tuemme leirin valmentajapalkkausta ja autamme leirin järjestämisessä. Tuen suuruus on 250-750 euroa riippuen osallistujien määrästä sekä leirin pituudesta. Alueleirin ohjelmaan voi kuulua kadetti- tai aluekilpailu. Alueleiritukea voi hakea kaikkiin nuorten luokkiin.

Lisätietoja Mika Hollolta
mika.hollo@spv.fi, p. 044 088 8440

 

OPTIMISTIJOLLALIITON KANSALLINEN KADETTISARJAN KILPAILUJEN HAKU ON AVATTU – ILMOITA PIKAISESTI

Suomen Optimistijollaliiton (SOL) kansallista kadettisarjaa purjehditaan kaudella 2018 kattavasti koko Suomen alueella toukokuusta syyskuuhun. Kadettisarjan osakilpailujen kokonaismäärä määräytyy kilpailukalenterin vahvistuksen yhteydessä. Kadettisarjaa purjehditaan tuttuun tapaan ikäryhmittäin, mini-, midi-, ja maxikadetti ryhmissä.

Tietoa myös: optari.net

SOL vahvistaa kilpailukalenterin 15.4.2018 mennessä. Lisäksi karsintasarjan osakilpailujen yhteydessä toukokuussa tullaan järjestämään kadettisarjan osakilpailut. Kadettikilpailujen hakeminen tapahtuu täältä löytyvällä lomakkeella.

 


SJ10-KOKEILUPÄIVÄT: TILAA OMALLE SEURALLESI

Tiesitkö, että kilpaveneilyn voi aloittaa jo 8-vuotiaana? Lapsille suunnatussa SJ10-luokassa ajetaan yksityyppiveneillä ja vakio 10-hevosvoimaisilla 4-tahtikoneilla. SJ10-luokka on helppo ja edullinen tapa tutustua upeaan lajiin, oppia veneen käsittelyä ja lajin sääntöjä sekä viihtyä perheiden ja tiimien kesken kilpailutapahtumissa.

Sinulla on nyt mahdollisuus tilata seurallesi SJ10-kokeilupäivä, jonka järjestävät kilpaveneilytiimit ja SPV.

Tietoa lajikokeilusta:

Klo 12-15 Avoin kokeilupäivä kaikille

Veneilyharjoituksia ja -kokeiluja SJ10-veneellä 7-14-vuotiaille
Ohjelma:
Esittely ja opastus
Tekniikka ja nopeus

SJ10-veneellä opastus ja ajokokeilu radalla

– kypärän ja liivit saa lainaksi järjestäjiltä

– ajoharjoittelua myös kumiveneillä (8 hv)

Tapahtumaan on mahdollista tuoda myös GT15 veneitä – soveltuu paremmin 13-15-vuotiaille.

SPV:llä on IF vahinkovakuutus tapahtumaan osallistujille.

 

Lisätietoa antaa mielellään Mika Hollo: mika.hollo@spv.fi, p. 044 088 8440

Tutustu kilpaveneilyn aloittamiseen: spv.fi/aloita-kilpaveneily/

 

DU KAN LÄSA SAMMA INFORMATION PÅ SVENSKA HÄR >>