SPV hakee järjestösihteeriä | SBF söker föreningssekreterare

Edit: Uusi järjestösihteeri on valittu!

**

Pysyykö sinulla langat käsissä, olet oma-aloitteinen ja tulet toimeen ihmisten kanssa? Haemme joukkoomme tehokasta ja asiakaspalveluhenkistä järjestösihteeriä vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan järjestö- ja seura-asioista.

Tehtäviisi kuuluu jäsenseurojemme asiakaspalvelu, aluetyön kehittäminen ja koordinointi, järjestökoordinaattorina toimiminen sekä yleiset toimistotehtävät, kuten toimiston puhelimeen ja sähköpostiin vastaaminen. Hoidat myös liiton toimiston kausittaisia työtehtäviä. Keskeisessä tehtävässäsi pääset tekemään erittäin tärkeää työtä monipuolisessa liitossa.

Etsimämme työntekijä on tarkka ja huolellinen, eikä hänellä mene sormi suuhun tiukassakaan paikassa. Odotamme, että henkilöllä on hyvä, työhön sopiva koulutus ja työkokemusta järjestö-/yhdistystoiminnasta. Etsimämme henkilö omaksuu myös nopeasti käyttöönsä erilaisia tietojärjestelmiä. Hyvät suomen- ja ruotsinkielentaidot ovat välttämättömiä, sillä liittomme on kaksikielinen. Myös hyvä englanninkielentaito on tärkeää.

Arvostamme koulutuksen ja kokemuksen lisäksi positiivista asennetta, hyviä asiakaspalvelutaitoja, oma-aloitteisuutta ja halua kehittää ja kehittyä.

Täytämme paikan, kun sopiva henkilö löytyy. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksen kera viimeistään 15.6. 2017 osoitteeseen media@spv.fi. Käytä hakemuksesi otsikkona ”Työhakemus”. Muistathan mainita jo sähköpostisi hakemusviestissä työkokemuksesi, kielitaitosi, koulutuksesi, ICT-osaamisesi ja mahdollisen järjestö-/yhdistyskokemuksesi. Haastattelut tehdään 20. tai 21. kesäkuuta.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Tom Ek, p. 0400 600 427 (arkipäivisin kello 10-12).

Työnantaja: Suomen Purjehdus ja Veneily ry / Segling och Båtsport i Finland rf
Sijainti: Särkiniementie 5 B 62, 00210 Helsinki
Työaika: kokoaikatyö
Työ alkaa: elo- tai syyskuussa, sopimuksen mukaan
Työn kesto: vakituinen

 

 

Tervetuloa mukavaan joukkoomme! Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Lauttasaaressa. Suomen Purjehdus ja Veneily ry on suomalaisten pursi- ja veneilyseurojen etujärjestö. Se edistää, ohjaa ja valvoo suomalaista purjehdusta ja veneilyä sekä toimii seurojen valtakunnallisena elimenä. Liittoon kuuluu noin 330 jäsenseuraa ja noin 45 luokkaliittoa. Harrastajia seuroissa on noin 60 000. Liiton tehtävänä on tukea toiminnallaan veneily- ja pursiseuroja sekä luokkaliittoja, jotka tuottavat harrastajille monipuolisia ja laadukkaita palveluja purjehdukseen ja moottoriveneilyyn.