SUURI KOEAJOPÄIVÄ

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
Date(s) - 16/05/2019 - 17/05/2019
00:00

Tapahtumapaikka
Maritimin ranta-alue

Kategoriat


Kaikille veneilystä ja vesillä liikkumisesta kiinnostuneille avautuu 16.–17.5. ennennäkemätön mahdollisuus päästä kokeilemaan merellä kymmeniä erilaisia veneitä ja erityisesti kauden uutuusmalleja.

Suomiveneilee.fi-tapahtumaan eli venealan suureen koeajopäivään tulee testattavaksi 40 erilaista venettä pienistä perämoottoriveneistä suuriin matkaveneisiin ja purjeveneisiin.

Venealan toimijoiden yhteinen tapahtuma järjestetään Helsingissä Lauttasaaren Veneentekijäntiellä torstaina ja perjantaina 16.–17. toukokuuta. Koeajot alkavat molempina päivinä kello 12 ja jatkuvat iltakahdeksaan saakka. Koeajot ovat osallistujille maksuttomia ja niille voi ilmoittautua paikan päällä.

”Jokainen veneilijä tai veneilystä haaveileva voi ajaa veneitä omien taitojensa mukaan, matkaan tarvitaan vain säähän sopivat vaatteet ja iloinen mieli. Venettä ei välttämättä tarvitse osata käsitellä itse, vaan kiinnostus vesillä liikkumiseen riittää: kaikissa veneissä on mukana ammattitaitoinen kippari sekä pelastusliivit”, Venealan Keskusliitto Finnboatin toimitusjohtaja Jarkko Pajusalo kertoo.

Suomiveneilee.fi-tapahtuman keskuspaikka on veneilytarvikeliike Maritimin ranta-alue osoitteessa Veneentekijäntie 1. Koska pysäköintitilaa on käytössä rajoitetusti, Pajusalo neuvoo käyttämään mahdollisuuksien mukaan julkisia liikennevälineitä. Lauttasaareen pääsee helposti metrolla, bussilla tai vaikkapa kaupunkipyörällä.

Lisätietoa >