Manage2Sail järjestelmän käyttökoulutus Turussa

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
Date(s) - 11/12/2018
18:00 - 21:00

Tapahtumapaikka
Turun Pursiseura

Kategoriat


Purjehduskilpailuiden järjestäminen ja viestintä digitalisoituu

Manage2Sail-ohjelma vie purjehdustapahtumat uudelle tasolle

Suomen Purjehdus ja Veneily on muuttamassa kilpailuiden järjestämisen uudelle digitaaliselle alustalle ja tarjoaa jäsenseurojensa käyttöön Manage2Sail-järjestelmää. Järjestelmä on kokonaisvaltainen ja kattaa kaikki kilpailuiden järjestämiseen liittyvät tarpeet: kilpailukalenterin, kilpailuihin ilmoittautumisen prosessin, tuloslaskennan ja sähköiset ilmoitustaulut, purjehduskilpailun kilpailulautakunnalle, protestilautakunnalle ja tekniselle lautakunnalle. Purjehduskilpailuiden tiedot löytyvät aiempaa helpommin ja purjehtijoiden ilmoittautuminen kilpailuihin helpottuu oman profiilin ylläpidon myötä. Manage2Sail-järjestelmän avulla onnistuu myös tasoituskilpailuiden tuloslaskenta sekä usean kilpailun tulosten laskeminen yhteen, kuten ranking- ja karsintakilpailuiden kohdalla on tyypillistä.

Järjestelmä on ollut käytössä kesäkuun alusta alkaen ensimmäisten seurojen kilpailuiden järjestämisessä, mukaan lukien optimistijollien ranking-sarja, Lohjan Zoom8 MM-kilpailut ja Turussa järjestetyt Airisto Regatta ja Airisto Classic Masters. Kauden 2018 aikana käyttökokemuksia on kertynyt noin kymmenelle seuralle mm. ASS, BSS, GK, LP, MP, TPS, ÅSS.

Tutustu järjestelmään tästä: manage2sail.com

 

Järjestelmän käyttökoulutus seurojen kilpailutoimihenkilöille

Liitto järjestää seurojen kilpailutoimihenkilöille avoimen koulutuksen Manage2Sail-järjestelmän käyttöön. Liiton tavoitteena on saada käyttäjämäärä purjehduskaudelle 2019 mahdollisimman laajaksi. Tavoitteen saavuttamiseksi liitto kustantaa järjestelmän käyttölisenssin 50 ensimmäiselle seuralle vuonna 2019. Pidemmällä aikavälillä tavoitteena on, että koko kansallinen purjehduskilpailutoiminta hallinnoidaan järjestelmän kautta.

Tervetuloa käyttökoulutukseen ti 4.12 tai ke 12.12. Turussa vastaava koulutus järjestetään ti 11.12. Tilaisuus on ensisijaisesti tarkoitettu henkilöille, joilla on aikaisempaa kokemusta kilpailunjärjestämisestä ja tuloslaskennasta. Helsingissä kouluttajana toimii Kalle Lindell, ESF ja Turussa Juhani Soini, TPS.

 

Koulutus Turussa, Turun Pursiseuralla, Pursiseuranranta 30, Ruissalo 

Manage2Sail -käyttökoulutus: tiistaina 11.12 klo 18-21

Lisätiedot ja tiedustelut: kouluttaja Juhani Soini, 0400-5006220, jtsoini(ät)gmail.com

 

Ilmoittautuminen https://www.lyyti.fi/reg/Manage2Sail_koulutus_2088