Vene 19 Båt -messuhuumaa

SPV on ollut jälleen isosti mukana Vene Båt -messuilla. Monipuoliselta osastoltamme 4a51 löytyy tapahtuma-allas, lastenmaailma, koulutus- ja katsastuspiste sekä Veneilijän kamapörssi. Lisäksi veneseuralipun 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi toteutettu näyttävä näyttely sijaitsee eteläisen sisäänkäynnin Lasigalleriassa.

Messut ovata avoinna vielä sunnuntaihin 17. helmikuuta asti. SPV:n mobiilijäsenkortilla pääset messuille 12 euron hintaan. Jos sinulla ei ole vielä mobiilijäsenkorttia, voit ladata sen täältä: spv.fi/jasenedut/

Lastenmaailmassa taitoja voi testata trapetsilla, hengauskiikulla tai liukkaat rantakivet -tasapainoiluradalla. Lapset voivat myös askarrella piirustuspisteellä, pelata bingoa ja opetella solmuja.

Veneseuralippu 100 vuotta -näyttely  on saanut paljon hyvää palautetta. Seurat lahjoittavat näyttelyssä olleet lippunsa messujen jälkeen Merimuseolle ja ne liitetään merenkulun kansalliskokoelmaan. Satavuotista veneseuralippua juhlistettiin erityisesti perjantaina 15. helmikuuta seurojen kommodorien kanssa.

Sailing Team Finlandin purjehtijat piipahtivat osastollamme perjantaina 8. helmikuuta ja kisasivat radio-ohjattavilla purjeveneillä.

Vuoden vierasvenesatamat palkittiin perjantaina 8. helmikuuta. Järvi-Suomen satamaksi valittiin Korpilahti Marina ja rannikkoalueen satamaksi Bodö. Voit lukea asiasta lisää täältä. Ensimmäisessä kuvassa Nina Isotalo Korpilahti Marinasta ja toisessa Nina Liski-Tirkkonen ja Janne Tirkkonen Bodöstä.

Veneilijän kamapörsissä kauppa käy tiuhaa tahtia. Tuotemyynnistä perittävä 30 prosentin provisio ohjataan lyhentämättömänä Sailing Team Finlandin Nuorille huipuille, jotka ahkeroivat messujen ajan kamapörssissä.

Tervetuloa, vielä ehdit!

Kuvat: Heidi Koivunen Photography