Pohjois-Päijänteen Pursiseura 30 vuotta

Osataan sitä sisävesilläkin juhlia.
Pohjois-Päijänteen Pursiseura (PPP) juhli 30-vuotispäiviään.

10. elokuuta juhlittiin Päijänteen Pienessä-Kaitasaaressa PPP:n Kurkela-tukikohdassa 30-vuotissyntymäpäiviä kutsuvieraiden, yhteistyötahojen sekä seuran jäsenten kesken mitä parhaimman sään kera. Juhliin osallistui lähes 100 juhlavierasta.

Pohjois-Päijänteen Pursiseura on vireä yli 130 jäsenen veneseura Pohjois-Päijänteellä kauniissa Korpilahden maisemissa. Vuonna 1989 perustettu pursiseura on vuosikymmenten aikana rakentanut yhden Pohjois-Päijänteen viihtyisimmistä järjestäytyneille veneilijöille tarkoitetuista virkistyspaikoista.

Pursiseuran kommodori Marko Mäntynen kiitti juhlapuheessa seuran perustajajäseniä rohkeudesta ja peräänantamattomuudesta hankkia pursiseuralle oma tukikohta Kurkela.
Kommodori peräänkuulutti puheessaan myös lähiveneseurojen ja yhteistyökumppanien yhteisen tekemisen tärkeyttä ja sen lisäämistä.

Jäsenhankinta on tänä päivänä varsin haastavaa, yksi syy tähän on päiväveneilyn suosion kasvu ja matkaveneilyn suosion väheneminen. Usein päiväveneilijät eivät koe tarpeelliseksi kuulua mihinkään veneseuraan. Liittymällä järjestäytyneeseen veneseuraan myös muut Päijänteen ja Saimaan vesistöalueen tukikohdat ja niiden palvelut ovat käytettävissä. Kuulumalla johonkin veneseuraan, antaa se veneilyharrastuksesta paljon enemmän.

Uudet ja vanhat veneilijät, tervetuloa tutustumaan Päijänteen helmeen, Pohjois-Päijänteen Pursiseuran tukikohtaan, Kurkelaan!

Lisätietoa: www.pppursiseura.fi

 

Kuva: Janne Isotalo
Kurkela-tukikohta Pieni-Kaitasaaressa

Teksti: Pohjois-Päijänteen Pursiseura
Kuvat: Janne Isotalo