VENEILYTAPAHTUMAT

KÖYDET IRTI ELOKUUSSA

(Ilmoittautumis-/materiaalin tilauslomake löytyy tekstin lopusta.)

Jo 13:nnen kerran järjestettävä Köydet irti on veneseuroille tarkoitettu leikkimielinen kilpailu, jonka aikana tehdään veneilyyn liittyviä tehtäviä. Tapahtumaan voi osallistua millä tahansa veneellä, eivätkä venekunnan koko tai aiempi kokemus ole rajoituksena. Kutsu mukaan myös kaverisi! Tapahtuma on oiva tapa tutustuttaa veneettömät veneilyn pariin ja houkutella heidät mukaan seuratoimintaan.

Tapahtuma järjestetään vuosittain elokuussa eri puolilla Suomea. Se koostuu kahdesta osasta: maisemanavigoinnista ja tehtävistä satamassa.

Maisemanavigointi:
Venekunnat suorittavat navigointiosan omilla veneillään. Reitti on noin 10 meripenikulmaa ja kohteet etsitään annettujen, ratamestarin tuottamien kuvien perusteella. Matkaa tehdään kunkin seuran tutuilla vesillä.

Tehtävät satamassa:
Matkan jälkeen rannassa ratkaistaan helpohkoja tehtäviä. Tehtävissä on kysymyksiä liittyen navigointiin, säähän ja seuratoimintaan. Lisäksi osallistujat suorittavat käytännön tehtäviä, kuten solmujen tekoa ja heittoliinan heittoa. Tehtävämateriaalin (7 €/kpl) tuottaa SPV, ja seura voi tilata niitä alla olevalla lomakkeella.

Pääpalkintona Välimeren matkapurjehdus
Kaikkien Köydet irti -kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan OnSailin ja SPV:n järjestämä Välimeren matkapurjehdus kahdelle hengelle sekä Venemestari-lehden vuosikerta. Paras seura palkitaan Vene Båt -messuilla Jussi-kiertopokaalilla.

Ilmoittautuminen Köydet irti 2018 -tapahtumaan 

Materiaalit postitetaan viimeistään viikolla 30.
KylläEi

YHDESSÄ VESILLE

Ympäri Suomea järjestettävä veneilyn pop up -tapahtuma viihdyttää suomalaisia ja tutustuttaa heidät veneilyn pariin. Katso kampanjan omat sivut täältä. Vuoden 2018 kampanja järjestettiin 8.-10. kesäkuuta.

MUUT TAPAHTUMAT 

Tutustu kaikkiin Suomen Purjehdus ja Veneilyn tapahtumiin tapahtumakalenterista.

Retki Vallisaareen

SPV:n Svanhild-purjehduksella Vallisaareen kerrottiin retkeilystä, satamien ulkoilumahdollisuuksista ja kannustettiin veneilijöitä käyttämään muun muassa oman alueensa virkistysalueita. Toivomme että veneilijät löytävät myös retkisaarten liikunta- ja ulkoilukohteet.