VENEILYTAPAHTUMAT

YHDESSÄ VESILLE

Tapahtuma viihdyttää suomalaisia 8.-10.6.2018. Katso tapahtuman omat sivut täältä.

Köydet irti

Köydet irti on veneseuroille tarkoitettu leikkimielinen kilpailu, jonka aikana tehdään veneilyyn ja hyvään merimiestapaan liittyviä tehtäviä. Vuonna 2017 teemana oli ankkurointi.

Tapahtuma järjestetään vuosittain elokuussa eri puolilla Suomea. Osallistujat kiertävät veneellä ennalta suunnitellun reitin annettujen kuvien perusteella. Reitin varrelta etsitään reittitarkistuskohteita muun muassa merenkulun turvalaitteiden kuvien perusteella. Kilpailun erilliset kirjalliset tehtävät ovat sellaisia, joita veneilijät ratkovat normaalistikin vesillä liikkuessaan.

Kaikkien Köydet irti -kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan OnSailin ja SPV:n järjestämä Välimeren matkapurjehdus kahdelle hengelle sekä Venemestari-lehden vuosikerta. Paras seura palkitaan Vene Båt -messuilla Jussi-kiertopokaalilla.

Köydet irti -kilpailuun ilmoittaudutaan keväällä SPV:n julkaiseman ilmoittautumislinkin kautta.

Retki Vallisaareen

SPV:n Svanhild-purjehduksella Vallisaareen kerrottiin retkeilystä, satamien ulkoilumahdollisuuksista ja kannustettiin veneilijöitä käyttämään muun muassa oman alueensa virkistysalueita. Toivomme että veneilijät löytävät myös retkisaarten liikunta- ja ulkoilukohteet.