SUPERVIIKONLOPPU 2018

Seuraseminaari, gaala ja syysliittokokous saman katon alla samana viikonloppuna. Tervetuloa!   

Seuran aktiivijäsenille suunnattu seminaari tarjoaa neuvoja seuran toiminnan kehittämiseksi niin koulutuksen, junioritoiminnan, nopeusveneilyn kuin kilpapurjehduksenkin saralla. Seminaarissa tartutaan hyviin yhteistyömalleihin ja konkreettisiin kehitysideoihin. Lisäksi seminaari antaa oivan mahdollisuuden verkostoitua ja keskustella muiden samoissa tehtävissä olevien kanssa ja vaihtaa mielipiteitä. Tilaisuus pidetään lauantaina 24.11. kello 12-17.

Ohjelma

12 Tilaisuuden avaus/SPV:n toimisto esittäytyy liittohallituksen puheenjohtajan Samuli Salanterän johdolla.
12.30-13.30 Seurayhteistyöllä vahvemmaksi -paneelikeskustelu/Sailing Team Oulun, South Sailing Academyn, Saimaan pursiseurojen ja RaceWKND!:in edustajat keskustelevat seurayhteistyön vahvuuksista, malleista ja toimivista käytännöistä.
13.30-14 Koulutus jäsenhankinnan tukena/Vuoden 2017 kouluttajaseura Espoon Pursiseuran ja Espoon merikoulun malli. Koulutustoiminnon puheenjohtaja Ari Aronniemi ja koulutuspäällikkö Mirja Rosenberg esittelevät koulutusväylän.
14-14.20 Kahvitauko. Tauon aikana on mahdollisuus verrytellä SPV:n junioritoiminnan aktiviteeteissä, tutustua mobiilijäsenkortti Carduun ja ostaa SPV:n kirjoja.
14.20-14.30 SPV seurojen tukena/Viestinnän ja junioritoiminnan työkalut jäsenistölle.
14.30-16 Seuratoiminnan työpaja ryhmissä/Aiheina esimerkiksi: alueellinen yhteistyö ja toimiva juniorityö. Aiheet muotoutuvat osallistujien mukaan.
16.15-17 Ratamoottoriveneilyn tulevaisuus/RaceWKND!

Seuraseminaarin hinta: 25 euroa per henkilö
Paikka
: State Room I, Hilton Kalastajatorppa. Kalastajatorpantie 1, 00330 Helsinki

Ilmoittaudu tästä.

Veneilykauden päätöstä juhlitaan lauantaina 24. marraskuuta kello 18 alkaen. Luvassa on hyvää ruokaa, livemusiikkia ja mukavaa seuraa. Vuoden tekijät palkitaan ja kauden saavutuksia juhlitaan. Gaalaan ovat tervetulleita kaikki SPV:n seurojen jäsenet. Musiikista vastaa Linnea Nieminen Trio.

Ota seurakaverit mukaan ja tule juhlimaan!

Ilmoittautuminen gaalaan >>
Hotellihuoneen varaustiedot >>

Paikka: Pyöreä Sali, Conference and Events Center, Hilton Kalastajatorppa. Kalastajatorpantie 1, 00330 Helsinki

Pukukoodi: tumma puku tai klubitakki

Hinta:
Menu 65€
Lasten menu (alle 12-vuotiaat) 29€
(alle 4-vuotiaat ilmaiseksi)

Liittokokous pidetään Helsingin Kalastajatorpalla sunnuntaina 25.11. kello 10 alkaen. Vaihtuviin luottamushenkilötehtäviin valitaan jälleen pätevät henkilöt ja päätetään tärkeistä liiton asioista. Vaihtovuorossa on muun muassa hallituksen puheenjohtaja.

Ilmoittaudu liittokokoukseen >>
Hotellihuoneen varaustiedot >>

Paikka: State Room I, Hilton Kalastajatorppa. Kalastajatorpantie 1, 00330 Helsinki

Kysyttävää? Voit olla yhteydessä toimistoomme: toimisto@spv.fi, p. 040 834 3407