Kysyttävää seuratoiminnasta? Karoliina auttaa!

Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n järjestösihteerinä aloitti elokuussa Karoliina Rouhiainen. Karoliinan tehtäviin kuuluu seura- ja järjestötoiminnan kehittäminen sekä yleiset toimistotehtävät. Hän toimii myös järjestötoimikunnan koordinaattorina.

Innokas tradenomiksi valmistuva Karoliina on purjehtinut lapsesta asti erilaisilla veneillä. Kun jollilla ja kevytveneillä sekä köliveneillä oli purjehdittu tarpeeksi kauan, tulivat myös perinnepurjehdus ja purjelaivat tutuiksi. Veneily ja meri ovat hyvin lähellä tämän nuoren naisen sydäntä. Hän on ollut 8-vuotiaasta lähtien Kantvikin Purjehtijoiden jäsen, mutta ohjannut purjehduksen parissa kotiseuransa lisäksi myös Helsingfors Segelsällskapissa. Karoliinan työkielet ovat suomi ja ruotsi, myös englanti taittuu helposti.

– On mukavaa olla kehittämässä omaa rakasta lajiani liitossa, jossa se on mahdollista. Työssäni aion kehittää etenkin seura- ja järjestötoimintaa sekä seurayhteistyötä, mitkä ovat tärkeitä alueita liittotoiminnassa. Jos jokin seuratoimintaan liittyvä asia askarruttaa, minuun voi olla yhteydessä, Karoliina kertoo.

Uusi tehtävä muutti myös hieman liiton muiden työntekijöiden työnkuvia. Marika Bister-Sandströmin tehtäviin kuuluu jatkossa yhä enemmän pelkästään hallinnolliset ja veneilyturvallisuustoiminnon koordinaattorin tehtävät. Viestinnän osalta Anni Raunio siirtyy opiskelujensa johdosta osa-aikaiseksi tiedottajaksi matkaveneilyviestinnän pariin toimien yhä Nauticin toimituspäällikkönä yhdessä Iina Airion kanssa. Iina ottaa loppusyksystä enemmän vastuuta koko liiton viestinnästä, hoitaen myös Sailing Team Finlandin viestintää, varainhankintaa ja yhteistyökumppanuuksia. Kilpaveneilyviestinnästä vastaa jatkossa Joakim Nordström.

 

Yhteystiedot:

Karoliina Rouhiainen
karoliina.rouhiainen@spv.fi
p. 0400 602 276

Marika Bister-Sandström
marika.bister-sandstrom@spv.fi
p. 0400 602 432

Iina Airio
iina.airio@spv.fi
p. 0400 418 953

Anni Raunio
anni.raunio@spv.fi
p. 0400 139 223

Joakim Nordström
joakim.nordstrom@spv.fi
p. 045 660 7021

Toimisto
toimisto@spv.fi
p. 040 834 3407