Vauhtiveneilijät ry – uusi luokkaliitto

Uutuutena kesään pärähtää tuore luokkaliitto: Suomen Vauhtiveneilijät ry, jonka päämääränä on järjestää veneilytapahtumia ja tuoda samanhenkiset ihmiset yhteen turvallisuutta ja hauskanpitoa unohtamatta. Toiminta rakentuu voittoa tavoittelemattomalle ideologialle, ja yhdistys pyrkii edistämään vauhtivenekulttuuria sekä saamaan uusia harrastajia ja junioreita lajin pariin.

Yhdistyksen Facebook-ryhmässä (Suomen Vauhtiveneilijät ry) voi kysellä vinkkejä vauhtiveneaskareisiin liittyen, saada apuja pitkänlinjan harrastajilta ja ammattilaisilta sekä keskustella lähestulkoon kaikesta vauhtiveneilyyn liittyvästä. Sivusto toimii myös myyntipalstana erilaisille vauhti- ja kilpavenetarvikkeille, kilpaveneille ja moottoreille.

Pääsääntöisesti Facebook-sivuston ideana on koota yhteen kesän vauhtiveneilytapahtumia, jotta harrastuksen kautta saa samanhenkistä porukkaa kasaan ja vesipedot liikkeelle, joten pelkkään sosiaaliseen mediaan ei jämähdetä. Ryppyotsaisuutta vältetään ja mukaan pääsee, vaikkei olisi mestaruuksia, kisainsinöörin papereita takataskussa taikka huippukilpuria tallissa.

Teksti: Meeri Painio

Kuvat: Heidi Koivunen